Anasayfa > Haberler > Oyuncak Müzesine Yoğun İlgi

Oyuncak Müzesine Yoğun İlgi

14 Kasım 2022 Tarihinde Eklendi 398 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin yenileme çalışmalarının ardından yepyeni tasarımıyla İzmirlilerle buluşan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi ziyaretçi rekoru kırıyor. Her gün en az 200 çocuğun ziyaret ettiği müzede Tasarımcı Cenk Mommarje’ın Barbi Bebek Koleksiyonu da sergileniyor. Eşsiz oyuncaklardan oluşan sergi, okulların ara tatili boyunca açık kalacak.

Konak Belediyesi’nin 21 Ekim’de Tasarımcı Cenk Mommarje’ın Barbi Bebek Koleksiyonu Sergisiyle kapılarını yeninden açan ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerden tam not aldı. Belediye’nin teknik ekiplerinin titiz çalışmasıyla baştan sona elden geçirilerek bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan müze, özellikle çocukların akınına uğradı. Her gün okul gezileriyle gelen 200 çocuğun gezdiği müze, günlük ziyaretçileriyle birlikte her yaştan yüzlerce oyuncak meraklısını konuk ediyor.

Barbi Bebek Koleksiyonu sergisi tatilde açık

İzmir’in en bilinen noktalarından Varyant üzerinde yer alan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, Cenk Mommarje’ın Barbi Bebek Koleksiyonu Sergisine de ev sahipliği yapıyor. Dünyada eşi bulunmayan Barbi bebeklerin de yer aldığı koleksiyon sergisi, okulların ara tatili boyunca ziyarete açık olacak.