Anasayfa > Haberler > Örgüleriyle Gönülleri Isıttılar

Örgüleriyle Gönülleri Isıttılar

19 Şubat 2020 Tarihinde Eklendi 833 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin Halil Rıfat Paşa semtindeki Ziya Zişan Saadet Aytulun İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi kursiyerleri, emeği sevgiye dönüştürdü.

Ziya Zişan Saadet Aytulun İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Eğitmen Keriman Şengünler gözetiminde örgü örmeyi öğrenen 50 kişilik örgü sınıfı, hayırseverler tarafından merkeze bağışlanan yünlerden yüzlerce diz battaniyesi, patik ve çorap ördü. El emeği göz nuru örgüler ile İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden Nevvar Salih İşgören Huzurevi’ne sevgi köprüsü kuruldu. Merkezde devam eden kişisel gelişim ve hobi kursları arasında en çok rağbet gören kurslardan olan örgü kursunda üretilenler mutluluğa da aracı oldu. Örgü sınıfı kursiyerleri ördükleri yumuşacık battaniyeleri, çorap ve patikleri özenle paketleyerek huzurevi sakinlerine sürpriz yaptı. Kursiyerler el örgüsü ürünlerini, ziyaret ettikleri huzurevi sakinlerine hediye ederken duygusal anlar da yaşandı. Huzurevi sakinleri, hem kışı sıcacık geçirtecek hediyelerin hem de hatırlanmış olmanın mutluluğunu yaşadı. Ziya Zişan Saadet Aytulun İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi örgü sınıfı kursiyerleri her hafta farklı bir huzurevini ziyaret ederek mutluluğu paylaşmayı hedefliyor.