Anasayfa > Duyurular > Liseler Arası Yarışma 'Kentte Engel Yok'

Liseler Arası Yarışma 'Kentte Engel Yok'

Belediyemizce düzenlenen bu yarışmanın amacı;  gençlerin hayata hazırlanmasını kolaylaştırmak, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, engelsiz yaşam konusunda yeni yaratımlar oluşturmak, farkındalık sağlamak ve engelli bireylerle kaynaştırma sağlamak, toplumsal bilinçlendirmeyi arttırmak ve yaratıcılıklarını deneyimleyebilecekleri ortam sağlayarak gençlere destek vermektir. Her yıl Konak Belediyesi tarafından yapılması planlanan yarışmanın 2022 konu başlığı ‘Kentte Engel Yok’ olarak belirlenmiştir. Bu yıl proje içeriği Engellilerin Kent Kullanımının Kolaylaştırılması’ yönünde farkındalık yaratmayı amaçlar.

Yarışma şartnamesini indirmek ve yarışma süreci hakkında detaylı bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.