KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Yarıyıl Tatili Hem Renkli Hem Eğlenceli

Konak’ta Yarıyıl Tatili Hem Renkli Hem Eğlenceli

22 Ocak 2020 Tarihinde Eklendi 911 Kez Okundu

Konak Belediyesi yarıyıl tatili boyunca çocuklar için birbirinden keyifli programlar hazırladı. İlk ve ortaokul öğrencilerinin ücretsiz katılabileceği tiyatro, yazarla buluşma ve çömlek yapımı, film yapımı gibi çeşitli atölyeler düzenlendi. Minikler bazı atölye çalışmalarına anne ve babasıyla da katılarak, ailecek keyifli bir gün geçirebilecek.

Müzeler Miniklerle Dolup Taşacak

Konak Belediyesi müzelerinde tatil sonuna kadar keyifli ve ilgi çekici etkinliklere minikler aileleri ile de katılabilecek. 23 Ocak’ta Necdet Alpar Mask Müzesi’nde anne-baba ve çocukların birlikte katılabileceği Dedem Korkut Drama Atölyesi yapılırken, 30 Ocak’ta minikler Yaratıcı Yazar Atölyesi ile Kar Masalları etkinliğinde buluşacak. Ümran Baradan Oyun Ve Oyuncak Müzesi de tatil sürecinde iki ayrı etkinlikle miniklere ev sahipliği yapacak. 24 Ocak’ta Kumdan Masallar Gösterisi ile çocuklar hayallere yolculuk yapacak. 31 Ocak’ta ise minik eller Çömlek Yapım Atölyesi’nde buluşacak. Öte yandan 8-11 yaş arası çocuklar da 28 Ocak’ta Karikatür Müzesi’nde Neşeli Hareketler etkinliğinde Stop Motion Atölyesi ile sinema film tekniğini öğrenerek çizgi film çalışması yapacak.

İki Yazar İki Söyleşi

Göztepe Kent Kitaplığı’nda ise minikler Yazarla Okuma Saati etkinliğinde iki ayrı tarihte iki ayrı yazarla buluşacak. 29 Ocak’ta yazar Handan Gökçek, 31 Ocak’ta ise yazar Özlem Tezcan Dertsiz  minik okurlarıyla Göztepe Kent Kitaplığı’nda bir araya gelerek kitapları hakkında söyleşi yapacaklar.

Tiyatrosuz Olmaz

Konak Belediyesi tiyatro sever  minikleri de unutmadı. Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi ile Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Gülriz Sururi Sahnesi’nde Sıcakkan Tiyatrosu iki ayrı oyunla miniklere perdelerini açacak. 25 Ocak’ta ‘Alay Etme Lütfen’ oyunu sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı seansta Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, ‘Yetenekli Çocuklar’ oyunu da 26 Ocak’ta yine iki ayrı seansta Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Gülriz Sururi Sahnesi’nde çocukların ilgisine sunulacak.  Ücretsiz olan birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere tüm öğrenciler davetli.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
430 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
581 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
353 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu