Anasayfa > Haberler > Konak’ta Vezneler Hafta Sonu da Açık

Konak’ta Vezneler Hafta Sonu da Açık

26 Kasım 2019 Tarihinde Eklendi 1638 Kez Okundu

Konak Belediyesi vezneleri“Emlak, Çevre Temizlik  Vergisi” ödemeleri için bu hafta sonu açık olacak.

Konak Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik  Vergisi ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için vergi ödeme süresini 2 Aralık 2019 tarihine kadar uzattı. Vergi ödemeleri için son günlere kalan vatandaşların, işlemlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri ve son dönem yoğunluğunda mağdur olmamaları için vezneler hafta sonunda da açık olacak. Konak Belediyesi, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki veznelerini 09.00-16.00 saatleri arasında açık tutacak. Vatandaşlar ödemelerini 2 Aralık Pazartesi saat 16.00’ya kadar yapabilecek.

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi için Konak Belediyesi veznelerinden, Vakıflar Bankası şubelerinden veya PTT aracılığıyla 218227 numaralı posta çeki hesabı üzerinden ödeme yapılabiliyor. Öte yandan www.konak.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye linkini tıklayarak ve Konak Belediyesi’nin mobil uygulamasını kullanarak da ödeme yapmak mümkün.