KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Tam Saha Covid-19 Denetimi

Konak’ta Tam Saha Covid-19 Denetimi

07 Ağustos 2020 Tarihinde Eklendi 931 Kez Okundu

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği Covid-19 konulu ek genelge kapsamında İzmir Konak’ta da büyük kapsamlı bir Koronavirüs denetimi yapıldı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla yapılan denetimlere Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak İlçe Emniyet Müdürü Vekili Vedat Yaylalı da eşlik etti.

Kemeraltı ve Konak Pier Denetimden Geçti

Sabah saatlerinde yapılan ilk denetim Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak İlçe Emniyet Müdürü Vekili Vedat Yaylalı ile ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personelinin katılımı ile Kemeraltı’nda gerçekleştirildi. Denetimler öğleden sonra İzmir’in simge yerlerinden olan Konak Pier’de devam etti. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak İlçe Emniyet Müdürü Vekili Vedat Yaylalı, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personelin katıldığı denetimde sosyal mesafe ve maske kullanımı ve hijyen konularında işletme sahipleri ve vatandaşların hassasiyet göstermesi istendi.

Zabıta İşbaşında

İzmir’in en kalabalık noktası olan Kemeraltı’nda gün boyu yapılan denetimlerde Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, salgınla mücadelede temel prensip olan temizlik, maske ve mesafe konusunda gerekli uyarı ve bilgilendirici çalışmalarda bulundu. Kemeraltı Vilayet girişinden başlayarak, salgınla mücadelede vatandaşların ve esnafın alınan önlemlere uyulmasının önemine dikkat çektiler.

Yayınlanan genelge uyarınca denetimler; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde devam edecek.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
439 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
594 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
383 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
360 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
406 Kez Okundu