KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak'ta Spora Desteğe Devam

Konak'ta Spora Desteğe Devam

12 Eylül 2019 Tarihinde Eklendi 923 Kez Okundu

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi’nin her yıl gerçekleştirdiği “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” etkinliğinin 22.’si de Konak Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenecek.

TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala ile derneğin yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u makamında ziyaret etti. Şube Başkanı Vreskala, 21 yıldır aralıksız olarak düzenlenen “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” etkinliğine Konak Belediyesi’nin 15 yıldır verdiği desteği sürdürmesini  istedi. Spora emek veren isimlerin ödüllendirildiği etkinliğin çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Batur da “İzmir’in sporuna emek veren isimlere, onlar yaşarken vefanızı gösteriyorsunuz. Bu çok kıymetli etkinliği desteklemek bizi de mutlu eder” diye konuştu.

Eski Futbolcu Başkana Rozet

Kendisi de futbol oynayan ve bir dönem yöneticilik de yapan Başkan Batur, derneğin İzmirli futbolcu, Taçsız Kral Metin Oktay anısına, 28 yıldır düzenlediği Metin Oktay Halı Saha Futbol Turnuvası’na da destek verileceğini söyledi.
Başkan Batur’un, Narlıdere Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalara dikkat çekerek, “Dört dönem Narlıdere’de çok güzel işlere imza attınız. Konak’ta da bu başarının devam edeceğine dair inancım sonsuz” diyen Vreskala ise ziyaret sırasında Batur’a derneğin rozetini hediye etti.


 


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
430 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
581 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
352 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu