Anasayfa > Haberler > Konak’ta Örnek İşbirliği

Konak’ta Örnek İşbirliği

17 Şubat 2021 Tarihinde Eklendi 659 Kez Okundu

Konak Belediyesi ile İzmir Ticaret Borsası, ortak projelerde birlikte çalışmak için işbirliği protokolüne imza attı. Törende konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Ticaret Borsası’nın tarihi binasını kültür merkezine dönüştürecek restorasyon çalışmaları için destek açıklamasında bulundu.

Konak Belediyesi ile İzmir Ticaret Borsası arasında ortak proje ve çalışmaların yapılması amacıyla düzenlenen işbirliği protokolü, borsa binasında düzenlenen törenle imzalandı. Borsa Yönetiminin de hazır bulunduğu törende Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli protokole imza attı. İki kurum protokol kapsamında belirlenecek projeler için güçbirliğine gidecek. Projelere yönelik toplantı, sempozyum, çalıştay, atölye çalışmaları, eğitim, seminer gibi faaliyetleri birlikte düzenleyecek iki kurum, ulusal ve uluslararası düzeydeki hibe desteklerinden yararlanmak için de ortak hareket edecek.

Batur’dan tarihi binaya restorasyon desteği

İmzalanan protokolün önemine dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “İzmir Ticaret Borsası’yla böyle bir çalışmanın yürütülmesi bizim için onur verici bir olay. Borsamızla iş üretmek, proje üretmek bizim için çok önemli. Yapacağımız çalışmaların kentimize büyük katkı sağlayacağına da inanıyoruz. ‘Birlikte Konak’ anlayışımız her geçen gün daha da güçleniyor. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Batur, İzmir Ticaret Borsası’nın tarihi binasını kültür merkezine dönüştürecek restorasyon çalışmalarına Konak Belediyesi’nin destek vermeye hazır olduğunu da vurguladı.