KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ta Denetimden Ödün Yok

Konak’ta Denetimden Ödün Yok

11 Ağustos 2020 Tarihinde Eklendi 834 Kez Okundu

İzmir Konak’ta büyük kapsamlı Koronavirüs denetimleri hız kesmeden sürüyor. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla yapılan denetimlere Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop ile kamu kurumlarının yöneticileri katıldı.

Karataş Esnafı Denetimden Geçti

İçişleri Bakanlığı’nın Covid-19 konulu ek genelgesi kapsamında geçtiğimiz hafta Konak Kemeraltı Çarşısı ile Konak Pier’de yapılan kapsamlı denetimin ardından bugün de Konak Karataş Semti’ndeki esnaf denetimden geçirildi. Denetimlere İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak İlçe Emniyet Müdür Vekili Vedat Yaylalı, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli katıldı.

İzmir Konak ilçesinin merkezi noktalarından biri olan ve gün boyu kalabalık bir nüfusa ev sahipliği yapan Karataş Semti’nde, vatandaşların sıklıkla kullandığı kafe, eczane, market, manav gibi çok sayıda esnaf denetlendi. Denetimlerde Covid-19 salgınına karşı alınan önlemlere uyulmasının önemine dikkat çekildi.

Yeni Normalde Gevşeme Yok

Yaz mevsiminin gelmesiyle sınırlı da olsa yerli ve yabancı turistin tatile çıkması, düğün, asker uğurlaması, toplu namaz kılınması, toplu taziye ve benzeri durumlar nedeniyle Covid-19 vaka sayılarının artış göstermesi üzerine, bugün yapılan denetimlerde özellikle maske takılması, sosyal mesafenin korunması ve temizlik konularına her zamankinden çok daha fazla dikkat edilmesi istendi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, işletme sahipleri, esnaf ve vatandaşlardan Covid-19 salgınına karşı alınan önlemlere uyulmasını isteyerek, denetimlerin artarak süreceğini açıkladı.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
580 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu