KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi 412 Kez Okundu

Başkan Batur’dan örnek çalışana teşekkür

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevini yaptığı sırada bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergileyen temizlik işleri personeli Mehmet Hüseyin Söğüt’e dürüstlüğü ve duyarlılığı için teşekkür etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur,  304 Sokak’ta görev yaparken bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Mehmet Hüseyin Söğüt’le bir araya gelerek örnek davranışı nedeniyle tebrik etti. Başkan Batur, 304 Sokak üzerinde temizlik çalışması esnasında içinde Türk Lirası, döviz ve banka kartlarının bulunduğu bir cüzdan bularak, sahibine ulaştırmak için amirlerini ve emniyeti bilgilendiren, daha sonra da cüzdanı sahibine teslim eden Söğüt’le gurur duyduklarını belirtti. Konak Belediyesi emekçilerinin her zaman duyarlı olduğuna ve Konak’a hizmet üretirken iş ahlakıyla dürüstlüğü ön planda tutarak çalıştığına vurgu yapan Başkan Batur Söğüt’ü altınla ödüllendirdi. Örnek davranışından dolayı teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Belediyemize yakışır, şahsına yakışır bir hareketle, bulduğun, vatandaşa ait bir emaneti yerine teslim ettin. Belediyemizde böyle duyarlı, dürüst, namuslu personellerimizin çalışması bize onur veriyor. Konak Belediyesi’nde çalışan kardeşlerimizin, iş arkadaşlarımızın duyarlı olmasının kamuoyuna duyurulması açısından da önemliydi. Sana, bu duyarlılığın için teşekkür ediyorum. Amirlerinden, müdürlerinden aldığım bilgiye göre de çalışkanlığınla, işine sahip çıkmanla örnek bir çalışanımızsın.”


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Kaldırımlar Mercek Altında

26 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
44 Kez Okundu

Konak’ta İşçinin Yüzünü Güldüren Sözleşme

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
134 Kez Okundu

Konak’ın Parklarında 23 Nisan Coşkusu

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
43 Kez Okundu

23 Nisan’da Konak’ın Müzeleri Doldu Taştı

24 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
58 Kez Okundu

Konak’ta Çocuk Başkanlardan Anlamlı Mesaj

23 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
66 Kez Okundu