Anasayfa > Haberler > Konak’ın Filosuna 7 Yeni Araç Daha

Konak’ın Filosuna 7 Yeni Araç Daha

21 Aralık 2022 Tarihinde Eklendi 434 Kez Okundu

Konak Belediyesi 7 yeni araç daha alarak filosunu güçlendirdi. Filoya beş çöp kamyonu ve iki damperli kamyon eklenirken, Konak’a ve Konaklılara daha iyi hizmet için çabaladıklarını vurgulayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, araç alımına 2023’te de devam edeceklerini söyledi.

Konak Belediyesi kentin hizmetine sunduğu araç filosunu 7 yeni araçla güçlendirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine beş çöp kamyonu ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Asfalt Şantiye Birimi’ne ise 2 damperli kamyon kazandırıldı. Araç teslim törenine katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, filoyu Konak’a daha iyi hizmet sunmak için güçlendirip modernize ettiklerini vurgulayarak, “Yeni araçlarımız ilçemize, hemşehrilerimize hayırlı olsun. Göreve geldiğimiz günden bugüne Konak’a daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu böyle de devam edecek” dedi.

2023’te de devam mesajı

2022’de Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne can dostların naklinin sağlanması için kapalı kasa panelvan, Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Birimi’nde kullanılmak üzere, malzemelerin indirilip kaldırılması için bir adet forklift ve asfalt düzenlemede kullanmak için iki adet el silindiri aldıklarını hatırlatan Batur, “Araç filomuzu 2023’te de modernize etmeye, yeni araçlarla filomuzu genişletmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi. Batur törende tek tek tokalaştığı belediye işçilerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, “Hepimiz el ele, kol kola vereceğiz ve güzel günlere hep birlikte çıkacağız; buna tüm kalbimle inanıyorum.Ben her şeyin güzel olması için buradayım, Konak’a bunun için geldim. Her şeyin güzel olmasını sağlayacak olan da birlikte Konak olabilmek. Her şeyi birlikte yapacağız” diye konuştu.