KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak Standında İstihdam Köprüsü

Konak Standında İstihdam Köprüsü

05 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi 136 Kez Okundu

İş arayanlarla işverenler bir araya geliyor

Konak Belediyesi, bu yıl 93. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında ‘Kariyer Günleri’ düzenleyerek iş dünyasının temsilcilerini ziyaretçilerle bir araya getirerek fark yaratıyor. İş arayanlarla işverenler arasında köprü kuran Konak Belediyesi, farklı iş sektörlerinin temsilcilerini 5-6 Eylül tarihlerinde de standında ağırlamaya devam edecek.

30 Ağustos’ta kapılarını açan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yılın temasına uygun teknoloji deneyimleriyle ilgi odağı olan Konak Belediyesi, bu kez İş Eğitim Merkezi Projesi’nin bir faaliyeti olan Kariyer Günleri’ni standına taşıyarak iş dünyasının temsilcileriyle iş arayanları bir araya getirdi. İş’te Konak Personel İstihdam Ofisi işbirliğinde gerçekleştirilen buluşmaya çok sayıda iş arayan fuar ziyaretçisi katıldı. İş arayanlarla işverenler arasında köprü kuran Konak Belediyesi, farklı iş sektörlerinin temsilcilerini 5-6 Eylül tarihlerinde de standında ağırlamaya devam edecek.

Başvurular dikkatle inceleniyor

Norm Holding bünyesinde yer alan Norm Tooling ve Norm Civata ile DKC Makina’nın temsilcileri iş arayanlarla Konak Belediyesi standında bir araya gelerek görüşme yapma fırsatı buldu. Norm Holding temsilcileri özellikle makine teknolojileri, bilgisayarlı makine imalatı, makina resim ve konstrüksiyon, torna tesviye gibi sektörle ilgili meslek yüksek okulu, meslek lisesi mezunları ile bu alanlarda çalışmış usta, ustabaşı, kalfa ve çırakların iş başvurusunda bulunabileceklerini belirterek, nitelikli iş gücüne sahip her başvurunun dikkatle incelendiğini vurguladı. Öte yandan İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden Proje Geliştirme ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Kadir Onur Kanyılmaz da iş başvurusu yapanlarla yakından ilgilenerek kişisel gelişim ve kendi alanlarında nasıl girişimci olacakları konusunda bilgiler verdi.  

Yeni dönem eğitimleri anlatıldı

Kariyer Günleri’ne katılan ziyaretçilere, Konak İş Eğitim Merkezi’nin nitelikli iş ve meslek sahibi edindirmeye yönelik, iş garantili Gazaltı Kaynak Eğitimi ile CNC Torna Tezgahı Programcılığı ve Operatörlüğü kurslarının yeni dönem eğitimleri hakkında da bilgi verildi.

Online başvuru fırsatı

Fuara gidemeyenler ise İş’te Konak Personel İstihdam Ofisi web sitesi (www.istekonak.com) üzerinden iş başvurularını online olarak yapabilirler. Ayrıca Konak İş Eğitim Merkezi’nin yeni dönem eğitimleri hakkında bilgi almak isteyenler de arge@konak.bel.tr adresine mail atabilirler.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ın Parkları Yenileniyor

16 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi
31 Kez Okundu

Konak’ta Metin Oktay’a Anıtı Başında Anma

13 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi
104 Kez Okundu

Narin’in ismi Konak’ta yaşayacak

13 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi
126 Kez Okundu

Başkan Mutlu’dan Örnek Temizlik Çalışanlarına Teşekkür

12 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi
92 Kez Okundu

Konak’ta Engelleri Aşmak İçin Kapı Kapı Mesai

11 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi
94 Kez Okundu

Konak Belediyesi İşçileri Bir Kez Daha Örnek Oldu

10 Eylül 2024 Tarihinde Eklendi
125 Kez Okundu