Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi Spor Okullarında Kayıtlar Devam

Konak Belediyesi Spor Okullarında Kayıtlar Devam

28 Haziran 2022 Tarihinde Eklendi 378 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin spor ve semt merkezlerinde açtığı spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte Konak Belediyesi’nin spor okulları da çocukların tatil takvimine göre düzenlendi. Çocukların katıldığı spor okullarının yanı sıra Konaklı kadınlar için de pilates ve fitness kursları yaz boyunca açık olacak. Dokuz ayrı branşta düzenlenen kurslara 3-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadın kursiyer kayıt yaptırabilir.

Konak Belediyesi eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte yaz tatiline giren çocukları unutmadı. Semt merkezleri ve spor tesislerinde gerekli altyapı hazırlıklarını tamamlayan Konak Belediyesi çocukların aktif spor hayatına dahil olabilmesi amacıyla spor okulu kursları düzenledi. 3-14 yaş arası çocukların katılımına açık olan kursların kayıtları sürüyor. Çocukların yanı sıra 5 ayrı merkezde kadınlara yönelik kurslar da yer alıyor.

Spor okulunda neler var?

3-14 yaş aralığındaki çocuklar için futbol, basketbol, voleybol, oyunlu temel hareket eğitimi ve jimnastiğin yanı sıra halk oyunları ile satranç kursları düzenlenirken, kadınlara yönelik olarak da pilates ve fitness kursları veriliyor. Yaz boyu devam edecek spor okulları, Güneşli Spor Tesisi, Gültepe Atatürk Spor Tesisi, Güzelyalı Spor Salonu, Zeytinlik Semt Merkezi ve Hatay Semt Merkezi olmak üzere 5 ayrı merkezde yürütülüyor.

Kayıtlar devam ediyor

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Spor İşleri Müdürlüğü’nü 0 232 484 53 00 (Dahili: 2134) telefon numarasından arayabilir.