Anasayfa > Duyurular > Konak Belediyesi Gençlik Meclisi Kuruluyor

Konak Belediyesi Gençlik Meclisi Kuruluyor

Gençlerin yerel hizmetlere demokratik katılımını sağlayarak temsiliyetini geliştirmek, Gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmalarını sağlamak, kendi potansiyellerini ve güçlerini keşfederek geliştirmelerini sağlamak, sürdürülebilir kalkınma anlayışı içerisinde kente yönelik çalışmalar yürütmelerine katkıda bulunmak, kültürlerarası yakınlaşmayı ve kaynaşmayı sağlamak, katılımcılığı artırmak, gençlerimizin kişisel, toplumsal, siyasal, bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif ve iletişim gibi konularda gelişimlerine ilişkin programlara ve faaliyetlere katılımlarını gerçekleştirmek, gençlik alanında politikalar üretmek ve gençliğin birlikte çalışma kültürü ile bu konularda söz sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Konak Belediyesi Gençlik Meclisi kuruluyor.

Gençlik Meclisi'ne başvurmak isteyen 15 ile 28 yaş arasındaki gençlerin başvuru formunu doldurup arge@konak.bel.tr adresine e-posta yoluyla ya da elden veya postayla Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü'ne 25 Şubat 2022 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir.

Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü: Mithatpaşa Mah. Şehit Nihat Bey Caddesi. No:186 Konak / İZMİR

İrtibat Tel: 0 232 999 08 94