Anasayfa > Haberler > Konak Belediye Meclisi Mayıs Ayının İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

Konak Belediye Meclisi Mayıs Ayının İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

11 Mayıs 2022 Tarihinde Eklendi 214 Kez Okundu

Konak Belediye Meclisi, mayıs ayı ikinci toplantısında 2021 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesap Cetvelleri raporunu kabul etti. Öte yandan mecliste, şampiyonluk mücadelesi veren Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın Beşiktaş’la karşılaşacağı play-off mücadelesine de tüm İzmirliler davet edildi.

Konak Belediyesi mayıs ayı ikinci olağan toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Meclis Başkan Vekili Mahmut Esat Aslan yönetiminde gerçekleşen toplantıda 2021 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesap Cetvelleri hakkında Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor oylandı.  Oylama öncesi, komisyon Başkanı Nesrin İlkutlav’ın okuduğu raporda Konak Belediyesi’nin 2021 yılı içerisinde gerçekleştirdiği tüm mali iş ve işlemleri ile faaliyetlerini gerçek maliyetlerine uygun olarak sağlıklı ve güvenilir bir biçimde muhasebeleştirdiği, saydam ve hesap verilebilir olduğu ifadelerine yer verildi. Gider kesin hesabında gerçekleşme oranı yüzde 96.91, gelir kesin hesabındaki gerçekleşme oranı ise yüzde 76.99 olarak açıklandı. Yapılan dört aşamalı oylamada rapor oyçokluğuyla kabul edildi.

Kadın Süper Ligi’ndeki Konak Belediyespor maçına davet

Meclis Başkan Vekili Aslan, meclis oturumunda, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde play-off’a kalan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın Pazar günü oynanacak maçına tüm meclis üyelerini ve İzmirlileri davet etti. 18 Aralık 2021 tarihinde başlayan, çift devreli lig usulüne göre oynanan sezonda B grubunu 4. sırada tamamlayan mavi beyazlı takım play-off’ta Beşiktaş ile karşılaşacak. Konak Belediyespor’un ev sahibi olduğu karşılaşma 15 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de Atatürk Stadyumu yan sahasında yapılacak.