Anasayfa > Haberler > Kemeraltı İçin Birliktelik Zamanı

Kemeraltı İçin Birliktelik Zamanı

18 Kasım 2019 Tarihinde Eklendi 773 Kez Okundu

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği’nin yeni seçilen Başkanı Semih Girgin ve yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti. Kemeraltı Çarşısı’nın ve Çarşı esnafının ihtiyaçları ve sorunlarının masaya yatırıldığı buluşmada Kemeraltı’nın yeni bir anlayış, hep birlikte ve uyum içinde bir çalışma ile hak ettiği yere taşınacağı vurgulandı.

“Bu Şehir Hepimizin”

Derneğin yeni yönetimine başarılar dileyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kemeraltı’nın her zaman öncelikleri arasında olduğunun altını çizdi ve tarihi çarşıyı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Konak Belediyesi’nin ortak paydalarından birinin de Kemeraltı olduğunu söyleyen başkan Batur, “Herkes Kemeraltı diyor ama Kemeraltı ancak yapılacak işlerle kalkındırılabilir. Biz büyükşehir, ilçe belediye, Tarkem ve dernek olarak hep birlikte olursak Kemeraltı ayağa kalkar, daha iyi bir noktaya gelir. Küçükşehir büyükşehir yok, şehir hepimizin; Kemeraltı için yapılacak her şeyde biz de varız, birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin de verdiği destekten ötürü Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür ederek, “Burada sabah kepenk açan, akşam kepenk kapatan her esnaf benim için derneğin başkanıdır. Ben sadece emanetçiyim, bu anlayışla hareket ediyoruz. Konak Belediyesi’nin Kemeraltı’nda yaptığı her çalışmada ve etkinlikte biz de yanında olmak istiyoruz” dedi.