KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Kadın ve Sosyal Politikalar Merkezi’nin İlk Etkinliğine Yazar Handan Gökçek Konuk Oldu

Kadın ve Sosyal Politikalar Merkezi’nin İlk Etkinliğine Yazar Handan Gökçek Konuk Oldu

12 Mart 2022 Tarihinde Eklendi 509 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında açılışını gerçekleştirdiği Kadın ve Sosyal Politikalar Merkezi, Handan Gökçek’le Yazarlık Atölyesi’ne ev sahipliği yaptı. Atölye çalışmasında Handan Gökçek’ten yazın eğitimi alan yazar adayı kadınlar, kaleme aldıkları kısa öykülerini katılımcılarla paylaştı.

Konak Belediyesi’nin, Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, CHP PM Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği Kadın ve Sosyal Politikalar Merkezi’nin ilk etkinliği Yazarlık Atölyesi oldu. Roman ve öyküleriyle adından söz ettiren başarılı yazar Handan Gökçek’in konuk olduğu ilk Yazarlık Atölyesi’ne Konak Belediyesi’nin semt merkezlerindeki kursiyerler katıldı. Edebiyata ilgi duyan ve yazım çalışmaları yapan kadınları bir araya getiren çalışmada Gökçek,  yazım türleri, karakter oluşturma, anlatım özellikleri ve cümle yapısı gibi konularda bilgiler verdi. Hikaye oluşturma üzerine yapılan bilgilendirmenin ardından katılımcılar ilk kısa öykülerini yazdı. Keyifli geçen iki saatin ardından Handan Gökçek, son kitabı “Ve Yokmuş”u imzaladı. 

Farklı yazarlarla devam edecek

Kadın ve Sosyal Politikalar Merkezi’ndeki Yazarlık Atölyeleri bundan sonra da farklı yazarlarla devam edecek. Tüm İzmirlilere açık olan ücretsiz Yazarlık Atölyeleri’nin takvimi Konak Belediyesi’nin resmi internet adresinden takip edilebilecek. 


Foto Galeri

Son Haberler
Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
43 Kez Okundu

Konak'ın Parkları Bayramda Çiçek Açtı

13 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
72 Kez Okundu

Konak'ta Bayram Temizliği

10 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
94 Kez Okundu

Konak'ın Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

09 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
593 Kez Okundu

Mutlu'dan Dünya Romanlar Günü'nde Eşit Yurttaş Vurgusu

08 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
99 Kez Okundu