Anasayfa > Duyurular > Güzel Sanatlar ve Konservatuar Hazırlık Kurslarımız Başlıyor

Güzel Sanatlar ve Konservatuar Hazırlık Kurslarımız Başlıyor

Konak Belediyesi, Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde tiyatronun temel alanlarında sanat eğitimlerine başlıyor.

Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Konservatuarların Tiyatro bölümlerindeki eğitimi esas alan ve indirgenmiş bir konservatuar modeli sunan bu çalışmada yetenekli gençlerin, bu alanlarda yetenek sahibi olduğu halde çeşitli sebeplerle eğitim alamamış kişilerin sanatsal bir eğitimden yararlanması amaçlanmıştır.

Alanlarında uzman ve liyakat sahibi sanatçılardan oluşan bir kadro ile 8 aylık süreçte aşağıdaki başlıklarda dersler yürütülecektir.

Program 1: Oyunculuk

* Temel Oyunculuk

* Ses-Nefes ve Diksiyon

* Şan ve Dans

* Hareket ve Doğaçlama

Program 2: Yazarlık

* Yaratıcı ve Dramatik Yazarlık

Program 3: Desen

Katılımcılar, Oyunculuk ve Yazarlık alanlarındaki yeteneklerini ve birikimlerini özel bir değerlendirme ekibiyle paylaşacakları bir ön eleme ile seçilecektir.

Kayıt formunu edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.