KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Güç, Konak’ta!..

Güç, Konak’ta!..

04 Mayıs 2020 Tarihinde Eklendi 866 Kez Okundu

Konak Belediyesi hem kentin tanıtımı hem de korona günlerinde halka moral vermek için sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir video kliple, 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü’nü kutladı. Büyük ilgi gören video çok beğenildi

Konak Belediyesi, köklü bir tarihe sahip şehrin tanıtımı için 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü kutlamalarına katıldı. Ünlü film serisi Star Wars’un (Yıldız Savaşları) anıldığı gün nedeniyle, belediyenin sosyal medya hesaplarından bir video klip paylaşıldı.

Darth Vader, güvercin besledi

Dijital efektlerin kullanıldığı video klipte filmin ünlü “Millennium Falcon” gemisi Konak semalarında uçtu, askeri birlikleri (stormtrooper’lar) ise Konak’ın salgın nedeniyle ıssızlaşan, boş sokaklarında yürüdü. Paylaşılan video klibin en ilgi çekici sahnesi ise filmin ünlü kahramanı Darth Vader’ın İzmir Saat Kulesi’nde göründüğü anlar oldu. Darth Vader, Konak’ta güvercinleri besledi.

Klip büyük ilgi gördü

Konak Belediyesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılanan ve çok beğenilen video kliple, korona günlerinde zor zamanlardan geçen halka moral de sağladı.

Hayranları kutluyor

İngilizcesi “may the fourth” olan 4 Mayıs tarihi, Star Wars hayranları tarafından, filmin “Güç seninle olsun” anlamındaki “May the force be with you” repliğinden esinlenilerek seçildi. 1977 yılında yayınlanan ilk filmden bugüne bir kült haline gelen Star Wars’un, dünya genelinde milyonlarca hayranı var.


Foto Galeri

Son Haberler
Basmane’de Temizlik ve Bakım Seferberliği

18 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
65 Kez Okundu

Konak Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu Meclisten Geçti

18 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
106 Kez Okundu

Göztepe Sakinlerinden Başkan Mutlu'ya Sevgi Seli

17 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
74 Kez Okundu

Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
96 Kez Okundu

Konak'ın Parkları Bayramda Çiçek Açtı

13 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
92 Kez Okundu