KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Bayramda Konak Pırıl Pırıl 

Bayramda Konak Pırıl Pırıl 

01 Mayıs 2022 Tarihinde Eklendi 407 Kez Okundu

Konak’ta bayram temizliği

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alsancak’tan Gültepe’ye, Çimentepe’den Güzelyalı’ya sokaklar temizlendi, molozlar kaldırıldı, çöp konteynerleri dezenfekte edildi. Camiler de unutulmadı, temizlik ekipleri camilerde temizlik yaparak bayram namazı için hazırladı. 

Konak Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alsancak’tan Gültepe’ye, Çimentepe’den Güzelyalı’ya tüm semtlerde gerçekleşen çalışmalarda 40 kişilik ekipler halinde detaylı temizlik yapıldı. Süpürge ekiplerinin sokakları süpürmesiyle başlayan temizlik çalışmalarında sokaklardaki molozlar kepçe aracılığıyla kamyonlara yüklenerek kaldırıldı. Özellikle kaldırım diplerinde kalan çöplerin giderilmesine olanak veren süpürgeli temizlik aracıyla yollarda detaylı temizlik yapıldı. Süpürge çalışmalarının ardından sokaklar baştanbaşa yıkanarak pırıl pırıl yapıldı. Çöp konteynerleri ise boşaltıldıktan sonra dezenfekte ekiplerince özenle dezenfekte edilerek mikrop ve bakterilerden arındırıldı. 

Camiler bayrama hazır

Konak Belediyesi’nin temizlik ekipleri, bayram namazı kılacak vatandaşları da unutmadı. İlçedeki camilerde dip bucak temizlik yapılarak camiler bayram namazına hazır hale getirildi. 


Foto Galeri

Son Haberler
Basmane’de Temizlik ve Bakım Seferberliği

18 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
62 Kez Okundu

Konak Belediyesi 2023 Faaliyet Raporu Meclisten Geçti

18 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
98 Kez Okundu

Göztepe Sakinlerinden Başkan Mutlu'ya Sevgi Seli

17 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
72 Kez Okundu

Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
96 Kez Okundu

Konak'ın Parkları Bayramda Çiçek Açtı

13 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
92 Kez Okundu