KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur’dan Konak’ın Çadır Kentine Ziyaret

Batur’dan Konak’ın Çadır Kentine Ziyaret

03 Mart 2023 Tarihinde Eklendi 365 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ta kurduğu çadır kenti ziyaret eden Başkan Batur,hem depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti hem de ailelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için çadır kent yerleşkesini bizzat yerinde inceledi. Başkan Batur, “Burada sadece bir çadır kent değil, yaşam alanı oluşturduk. Felaket sonrası yaraları sararak, günlük yaşama dönüşlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile birlikte Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde kurduğu çadır kenti ziyaret etti. Yaklaşık 500 depremzedeye yuva olan yerleşkede deprem felaketinden etkilenen ailelerle buluşan Başkan Batur, hal hatır sordu,  depremzedelerle dertleşti, geçmiş olsun dileklerini iletti. Aile büyüklerinden ihtiyaç ve istekleri dileyen Başkan Batur çocukları da unutmadı. Çadır kentte yeni bir hayata başlayan ailelere “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Batur, çocuklar için kurulan oyun çadırında miniklerle de zaman geçirdi.

“Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız”

Konak Belediyesi’nin Dulkadiroğlu İlkokulu bahçesinde oluşturduğu çadır kenti yerinde inceleyen Başkan Batur,depremzede ailelerle birlikte yerleşkeyi gezdi. Aileleri tek tek dinleyen Başkan Batur şöyle konuştu:

“Kahramanmaraş’ta kurduğumuz çadır kentte yeni bir hayata başlayan depremzede misafirlerimizle bir araya geldik. Hem dertleştik, hem bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduk. Büyük bir felaket yaşadık, acımız da çok büyük. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Deprem sonrası Hatay’da bir ekip görevlendirmiştik. Yardım tırlarımız devamlı deprem bölgesine seferler düzenledi. İzmir’de depremzede ailelerimizi misafir etmeye, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Şimdi, çadır kentimizle Kahramanmaraş’tayız. Burada sadece bir çadır kent değil, yaşam alanı oluşturduk. Felaket sonrası yaraları sararak, günlük yaşama dönüşlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
431 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
582 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
353 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu