KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur’dan Gıda Çarşısı Esnafına 'Destek' Teşekkürü

Batur’dan Gıda Çarşısı Esnafına 'Destek' Teşekkürü

16 Mart 2023 Tarihinde Eklendi 449 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin deprem bölgelerine gönderdiği gıda yardımlarını katkılarıyla çoğaltan Gıda Çarşısı esnafına teşekkür ziyaretine giden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur,ramazan ayında bölgede iftar sofraları kuracaklarını belirterek, esnafın bu sofralara da destek olacağını söyledi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Gıda Çarşısı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çöldür ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.Konak Belediyesi’nin deprem bölgelerine gönderdiği gıda yardımlarına katkı koyarak destek olan Çarşı esnafına teşekkür eden Batur, “Bölgedeki zor günler de, ihtiyaçlar da devam ediyor. Deprem bölgelerimizde insanlarımız çok zor durumda. Oradaki yıkımı, oradaki acıyı ve çaresizliği gidip gördüğünüzde çok daha iyi anlıyorsunuz. Bir şişe su bile o bölgede çok önemli.Sağ olsun Gıda Çarşısı esnafımız da bölgeye gönderdiğimiz gıda yardımları anlamında bizlere destek verdi, katkı sundu.Esnaflarımızın verdiği destek çok kıymetli. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu güçbirliği atılan her adımın daha güçlü olmasını, desteklerin, yardımların katlanarak çoğalmasını sağlıyor. Bundan sonra da elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İftar sofrası kurulacak

Ziyarette ramazan ayının yaklaştığı anımsatan Batur, deprem bölgesinde Konak Belediyesi olarak iftar sofraları kuracaklarını da belirterek, “İftar sofralarımızı deprem bölgesinde kurarak, bize kardeşliği, paylaşmayı, dayanışmayı bir kez daha hatırlatan bu özel günlerde daha da kenetleneceğiz. Bölgedeki vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. Gıda Çarşısı esnafımız bu sofralarımız için de destek vermeye hazır olduğunu söyledi. Gıda Çarşısı yönetimimize, desteklerini sunan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.

İzmir Gıda Çarşısı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çöldür de Konak Belediyesi’ne destek olmaya, kurulacak iftar sofraları için gereken katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
437 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
589 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
382 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
358 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu