KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur ve Yücel Başarının Yolunu Gösterdi

Batur ve Yücel Başarının Yolunu Gösterdi

24 Nisan 2019 Tarihinde Eklendi 877 Kez Okundu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir İl Yönetimi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a bir tebrik ziyaretinde bulundu. Konak Belediye makamında gerçekleşen ziyarette Konak’ta alınan tarihi netice ve örgüt içi uyumun önemi konuşuldu. Başarının yolu gösterildi.

Örgüt Başarının Anahtarı

Konak Belediye tarihinde en yüksek oyu alarak göreve gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi ziyaret etti. Konak Belediye başkanlığında gerçekleşen ziyarette CHP Konak ilçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette bir konuşma gerçekleştiren başkan Batur “2 Şubat’ta başlayan Konak Belediye Başkanlığı adaylığı kampanyası süresince başta il başkanımız Deniz Yücel olmak üzere, il ve ilçe örgütümüzden çok büyük destek gördük. Özellikle Konak İlçe Başkanımız Çağrı Gruşcu, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız, örgütümüzle son derece güzel bir çalışma örneği göstererek uyum içinde çalıştık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bana göre Konak rekorların en yükseğini kırdı. %46,72’lik bir orandan %63’lerin üstüne çıktık. Demek ki baya bir oy artışı olmuş. Konak tarihinin en yüksek oyunu aldık. Geldiğimiz belli olmuş. Tabi bu neticeyi bir tek kendi başımıza değil, örgütümüzle tam bir uyum içinde çalışarak aldık. Örgüt başarının anahtarı. Bu arada Konak’lı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bize büyük bir güven telakki ettiler. Bizde elimizden gelene çabayı göstererek, bu güvene layık olacağız. Kampanya sürecinde, elli dört gün boyunca vatandaşlarımızın istekleri ve bizim tespitlerimiz neticesinde gördük ki Konak’ta bekleyen ve yapılacak çok iş var. Bu arada CHP İzmir İl Başkanım Sayın Deniz Yücel’e şahsıma ve ilçe örgütümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İl yöneticisi arkadaşlarım zaten yıllardan bu yana bir arada olduğumuz değerli kardeşlerim. Onlara da kampanya süreci boyunca alanda yaptıkları çalışma ve şahsıma olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Abdül Başkanla Çalışmak Büyük Bir Keyif ve Şanstır

Örgütle uyumun başarıya olan etkisinin konuşulduğu ziyarette bir konuşma gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ‘Her şeyden önce sizi, ilçe başkanımızı, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve kutluyorum’ diyerek sözlerine başladı. Yücel “Konakta çok güzel bir sonuç aldık. Seçim çalışmalarında uyumlu bir şekilde ve özveri ile çok çalışkan bir şekilde örgüt ile birlikte bir emek verdiniz meclis üyelerim de, sizde. Bu da tabi seçim sonuçlarına yansıdı. Tabi biliyorsunuz, görevler gelip geçici, kişilerde gelip geçici önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı. Tabi şunu ifade etmek istiyorum; Sayın Abdül Batur geçmişte de Narlıdere’de görev yaptığı süre içinde örgüt ile uyum içinde gerçekleştirdiği çalışmaların neticesini yine görmüştü. Partimizi, altı oku temsil ettiğimizi hiçbir zaman unutmadan bu görevleri yaptığımız takdirde ancak o zaman başarılı oluruz. Bu çalışma şekli size başarıyı getiriyor. Örgütle uyum içinde olunduğu takdirde başarı geliyor. Kamu görevlerini yerine getiren belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri örgüt ile  uyumlu çalışmadığı zamanda görüyoruz ki başarısızlığa davetiye çıkarıyor. Konak’ta biz bu uyumu görüyoruz. Önümüzdeki beş senede bu uyumun İzmir’e ve Konak’a en iyi şekilde yansıyacağına inanıyoruz. Ben açık bir şekilde ifade edeyim, Abdül başkanla çalışmak büyük bir keyif ve şanstır. Ben tekrar hem belediye başkanımıza hem de belediye meclis üyelerimize hayırlı olsun diyorum, tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
427 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
574 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
373 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu