KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Mutlu İftarda Örgütle, Sahurda Romanlarla Buluştu

Başkan Mutlu İftarda Örgütle, Sahurda Romanlarla Buluştu

07 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi 154 Kez Okundu

Mutlu: Bu bir iktidar yürüyüşü

CHP Konak İlçe Örgütü ve seçim ekibiyle iftar yemeğinde buluşan Başkan Mutlu iktidar vurgusu yaparak, “Biz bu başarıyı hep birlikte elde ettik ama bu hikaye burada bitmedi. Yeni başlıyor. Çünkü bu bir iktidar yürüyüşü” dedi. Örgüt buluşmasının ardından Mutlu, Ege Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, CHP Konak İlçe Örgütü, Konak Belediyesi meclis üyeleri ve seçimde başarı öyküsü yazan partililerle iftar yemeğinde buluştu. Seçim başarısı gururunun yaşandığı iftar yemeğine ev sahibi Başkan Mutlu’yla birlikte eşi Necip Mutlu, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve yönetimi, CHP İzmir İl yöneticileri, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı. Hep birlikte yenen iftar sonrası konuşma yapan Başkan Mutlu, “Yerel seçimlerde Türkiye'de birinci parti olduk. İzmir’de çıktığımız yolda kocaman bir aile olduk.Bu süreç içinde hepiniz bana yüreğinizi açtınız, emek verdiniz. Müthiş bir kampanya yönettik. Bu işin altından başarıyla kalktıysak, kampanya ekibimizin de sayesinde oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bütün meclis üyelerimiz, asiliyle yedeğiyle çalışarakKonak’ta tarih yazdı. İl yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız bu hikayeyi hep birlikte yazdık” diye konuştu.


Mutlu: İktidara giden yol iyi belediyecilikten geçiyor

Belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirirken bir yandan da yarın seçim varmış gibi çalışacaklarını söyleyen Başkan Mutlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu başarıyı hep birlikte elde ettik ama bu hikaye burada bitmedi. Yeni başlıyor. Çünkü bu bir iktidar yürüyüşü. İktidara giden yol da iyi bir belediyecilikten geçiyor. İyi belediyecilik bizim görevimiz. Ama aynı zamanda yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Örgütlerimiz seçimi hazırlayacaklar ve ben inanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak ve Cumhuriyet Halk Partili bir cumhurbaşkanımız olacak.İktidara giden yolda hep birlikte daha çok çalışmaya ve hiç ayrılmamaya; yeni katılımlarla, yeni üyelerle, yeni gönüllülerle büyümeye devam edeceğiz.”


İlgazi: Başarının kaptanlığını Nilüfer Başkan yaptı

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de seçim sürecinde kapı kapı dolaşarak çalışan tüm partililere teşekkür ederek, “Türkiye’de gerçekten tarihi bir başarıya imza attık. Konak’ta da ittifaksız, aynı meclis sayımıza ulaşarak çok güzel bir başarıya yakaladık. Bu başarının arkasında öncelikle kaptanlığı yapan Nilüfer Başkanım ve emeği geçen bütün arkadaşlarım var. Emeğiniz gerçekten çok değerli, çok önemli. Sizlere bir kez daha çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

Konuşmaların ardından iftar yemeği, Konak Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Murat Yıldız ve ekibinin sürpriz müzik dinletisiyle devam etti.


Ege Mahallesi'nde coşkulu karşılama

Örgüt buluşmasının ardından Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ege Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla birlikte sahur yaptı. Ege Mahallesi Geleneksel İftar ve Sahur Programı’na katılan Başkan Mutlu, mahalle girişinde “Romanlar hizmeti seninle görecek”, “Romanlara değer veren başkan” ve “Konak seninle güzelleşecek” yazılı dövizler, meşale ve konfetilerle karşılandı. Etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusu eşliğinde yürüyen Başkan Mutlu, ev ziyareti de gerçekleştirdi. Sahur programında vatandaşların elleriyle hazırladığı pişilerden tadan Başkan Mutlu, “Bütün Ege Mahallesi’ne seçimlerdeki destek için teşekkür ediyorum. Bu yolda yoldaşız, daha sık bir araya geleceğiz. Bayramdan sonra da ben sizi belediyede misafir edeyim. Bu güzel karşılama ve pişiler için teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 


Foto Galeri

Son Haberler
Başkan Mutlu Sanayicileri Basmane Semt Merkezi’nde Ağırladı

29 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
28 Kez Okundu

Konak’ta Kaldırımlar Mercek Altında

26 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
78 Kez Okundu

Konak’ta İşçinin Yüzünü Güldüren Sözleşme

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
187 Kez Okundu

Konak’ın Parklarında 23 Nisan Coşkusu

25 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
68 Kez Okundu

23 Nisan’da Konak’ın Müzeleri Doldu Taştı

24 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
83 Kez Okundu