KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan Yerinde İnceleme

Başkan Batur’dan Yerinde İnceleme

10 Ocak 2020 Tarihinde Eklendi 1087 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, tüm teknik ekibi ile birlikte kapsamlı bir değerlendirme yapmak için sahaya indi, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek merkezler ile belediyeye tahsis edilen yeni alan ve binalardaki son durumu değerlendirdi.

Makam odasında değil birebir alanda ve halkın içinde olan ve yönetimde “Birlikte Konak” anlayışını uygulamaya geçiren Başkan Batur, belediyenin çalışmalarını belediye meclis üyelerinin de katılımıyla yerinde inceledi. Belediyenin teknik ekibinin tam kadro hazır bulunduğu inceleme gezisinde Batur, tüm çalışmaların en kısa zamanda hayata geçmesini istedi. Mimar kimliğiyle şehre yeni bir bakış getiren ve ilçedeki tarihi binaları da vatandaşın hizmetine almak adına girişimlerde bulunan Başkan Batur, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları’ndan tahsis edilen Kemer İstasyonu ve futbol sahası ile Tarım ve Orman Bakanlığından talep edilen Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu. Öte yandan inşaatları tamamlanmak üzere olan Toros Kapalı Pazaryeri, Engelsiz Yaşam Köyü, Gültepe Spor Tesisi ve Roman Kültür Evi de alan gezisinde ziyaret edildi.

Ay sonundan itibaren peş peşe açılışları gerçekleşecek merkezlerin son durumları hakkında bilgi alan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmaları yerinde kontrol etti. Aydın Erten Rekreasyon Alanı, Kemer İstasyonu incelemelerinde ise bina ve alanların en uygun ve verimli bir şekilde değerlendireleceği projelerin hazırlanması talimatını verdi. Başkan Batur, inceleme gezisinde bölge sakinleriyle görüşerek vatandaştan da görüş aldı.

 


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
436 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
588 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
358 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu