KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan Esnafa Moral Mesajı: Az Kaldı, 14 Mayıs Sonrası Hep Aydınlık

Başkan Batur’dan Esnafa Moral Mesajı: Az Kaldı, 14 Mayıs Sonrası Hep Aydınlık

25 Nisan 2023 Tarihinde Eklendi 366 Kez Okundu

Konak’ta esnaf ziyaretlerine devam eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, hayat pahalılığından şikâyet eden vatandaşlarla dertleşerek, “Tünelin sonunda ışık göründü. Ülkenin gerçek baharına az kaldı.  14 Mayıs sonrası hep aydınlık” dedi.

Konak’ta esnaf ziyaretlerine devam eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu kez Güzelyalı bölgesindeydi. Bölge esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Batur,vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, “Oyumuz size” diyerek tam desteğini ilettiği Başkan Batur, seçim dönemine işaret ederek, “Her şey daha güzel olacak. Hepimizi hak, hukuk, adalet, barış, kardeşlik temelli aydınlık günlere götürecek yeni bir döneme çok ama çok az bir süre kaldı” diye konuştu.

“Tünelin sonunda ışık göründü”

Konak Belediye BaşkanıAbdül Batur, Poligon’dan başlayan gezisinde Üçkuyular’a kadar ilerleyerek bölge esnafını ziyaret etti. Batur, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullardan ve hayat pahalılığından şikâyet eden esnaf ve vatandaşları dinledi. Neredeyse tek bir satış yapamadan kepenk indirdiğini, alım güçlerinin çok düştüğünü ileten esnaf ve vatandaşlarla dertleşen Batur, “Önümüzde önemli bir seçim var. 14 Mayıs akşamı ülkeye gerçek bahar gelecek. İşte o bahar, bereket yağmurlarıyla mutfaklarımızdaki yangını söndürecek, umutlarımızı yeniden yeşertecek. Bundan emin olun. Her şey daha güzel olacak. Hepimizi hak, hukuk, adalet, barış, kardeşlik temelli aydınlık günlere götürecek yeni bir döneme çok ama çok az bir süre kaldı. Çocuklarımız bu ülkeye yeniden umutla bakacak. Hepimiz öyle bakacağız. Bu ülke bizlerin, hepimizin. Atamızın yolundan başka yolumuz yok. Tünelin sonunda ışık göründü. Ülkenin gerçek baharına az kaldı. 14 Mayıs sonrası hep aydınlık” dedi. Vatandaşlar da “13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuz size” diyerek, Başkan Batur’a tam desteklerini iletti.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
432 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
582 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
355 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
401 Kez Okundu