KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan Çadır Kent Ziyaretinde Dayanışma Vurgusu

Başkan Batur’dan Çadır Kent Ziyaretinde Dayanışma Vurgusu

10 Mart 2023 Tarihinde Eklendi 396 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentinde çocuklarla ve depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Batur, “Dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız” dedi.

Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentinde depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da çadır kenti ziyaret etti. Başkan Batur,kurulduğu hafta 454 kişiye yuva olan, bugün ise 560 vatandaşın yaşadığı çadır kentte,vatandaşların daha iyi şartlarda yaşam sürdürülebilmesi için yerinde denetimi ihmal etmedi. Üç öğün yemek, ısınma ve tüm ihtiyaçların karşılandığını belirten Başkan Batur, oyun ve eğitim çadırları ile etkinlik alanlarında keyifli vakit geçiren çocuklarla da bir araya geldi.

“Aydınlık günler artık çok yakın”

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki çadır kentte, çocuklar başta olmak üzere depremzede vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Batur şunları söyledi:

“Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye her zaman özen gösterdik. Bu anlayışı çadır kentimizde de uyguluyor, dayanışmadan ve bir arada olmaktan aldığımız güçle birbirimize daha sıkı kenetleniyoruz. İzmir’de olduğumuzda gözümüz, kulağımız hep çadır kentimizde. Burada yaşayan vatandaşlarımızın iyiliği, sağlığı, ihtiyaçlarının karşılanıyor olması önceliğimiz. Ben de sık sık geliyorum. Buradaki şartları daha da iyileştirmek için çaba gösteriyoruz. Özellikle çocuklarımızın yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Aydınlık günler artık çok yakın. Aydınlık günlere dayanışarak çıkacağız.”


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
435 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
584 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
357 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu