KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan 23 Nisan’da Doğum Günü Sürprizi

Başkan Batur’dan 23 Nisan’da Doğum Günü Sürprizi

23 Nisan 2020 Tarihinde Eklendi 948 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, doğum günü 23 Nisan olan Emrah Ömer Akgül’e sürpriz yaparak hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hem de doğum gününü kutladı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik yürekleri yalnız bırakmadı. Başkan Batur, belediyenin spor okullarında futbol branşında eğitim gören ve doğum günü 23 Nisan olan 12 yaşındaki Emrah Ömer Akgül’e sürprizi yaparak doğum günü pastasını evine götürdü. Kapıda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u gören Emrah büyük heyecan yaşadı.

Anne ve oğlu 23 Nisan doğumlu

Annesi de 23 Nisan doğumlu olan Emrah, doğum günü pastasını Başkan Batur’la birlikte kesti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Emrah’ın hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hem de doğum gününü kutladı ve “Bu kadar özel ve anlamlı bir doğum günü tarihine sahip olmak senin için bir şans ve gurur kaynağı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmesinin bir sebebi var. Tam 100 yıl önce bugün, demokrasi tarihimizin en önemli kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz açıldı, Türk halkı egemenliğini dünyaya ilan etti. Atatürk, bu özel günü çocuklara armağan ederek, cumhuriyetimizin değerlerini geleceğe taşıma görevini sizlere verdi. Biz size çok güveniyoruz ve bizim için çok değerlisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

23 Nisan coşkusu balkonlardan taştı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, doğum günü sürprizinin ardından bayrakları ve balonlarıyla balkonlara çıkan çocukların heyecanına ortak oldu. Aracından inerek çocuklarla konuşan Başkan Batur, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
435 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
584 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
357 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu