Anasayfa > Haberler > Başkan Batur: Öğretmenlerimize Borcumuzu Ödeyemeyiz

Başkan Batur: Öğretmenlerimize Borcumuzu Ödeyemeyiz

24 Kasım 2022 Tarihinde Eklendi 54 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her 24 Kasım’da ziyaret ettiği ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i bu yıl da yalnız bırakmadı. Oğuzer’in Öğretmenler Günü’nü kutlayan Batur, “Öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz. Öğrencilerini Atatürk’ün ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Her 24 Kasım’da ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’iziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl da öğretmeninin yanındaydı. Batur, Oğuzer’i evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Her sene olduğu gibi 24 Kasım’da güne ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’iziyaret ederek başlayan Batur, bu yıl da elinde çiçekleriyle öğretmenine gitti. Neriman öğretmen, ellerini öperek, kendisini yetiştirdiği için teşekkür eden vefalı öğrencisini, “Benim hakikatli öğrencim. Sizleri böyle başarılı yerlerde görmek benim en büyük mutluluğum. Sizler benim gururumsunuz” diyerek karşıladı.

“Bizi öylesine güzel yetiştirdiniz ki”

Başkan Batur da, kendisine okuma sevgisini öğretmeninin aşıladığını dile getirerek, “Öğretmenim bizi öylesine güzel yetiştirdi ki; onun sayesinde araştıran, geliştiren bireyler olduk. O, öğrencilerinin hiçbirini unutmaz, bizler de ona olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Tüm öğretmenlerimize emekleri, çabaları için teşekkür ederiz. Öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz” dedi. Batur, öğrencilerini yetiştirmek için çırpınan, öğrencilerini Atatürk’ün ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerin24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Duygusal anların yaşandığı ziyaret hem Başkan Batur’un hem de öğretmeni Oğuzer’in karşılıklı sağlık dilekleriyle sona ererken, Oğuzer, öğrencisini “Hakkım yerden göğe kadar helal olsun” diyerek uğurladı.