KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Aydın Erten Rekreasyon Alanı Konaklıların Yeni Adresi Oldu

Aydın Erten Rekreasyon Alanı Konaklıların Yeni Adresi Oldu

28 Ağustos 2022 Tarihinde Eklendi 2821 Kez Okundu

Konak Belediyesi tarafından kente kazandırılan Aydın Erten Rekreasyon Alanı, içinde bulunan Macera Parkı ve Macera Kafe ile kısa sürede Konaklıların yeni eğlence ve dinlenme merkezi oldu. Aydın Erten Rekreasyon Alanı açıldığı günden bu yana binlerce ziyaretçinin uğrak yeri olurken, sadece ağustos ayının ilk üç haftasında Macera Parkı 2 bin 600 ziyaretçi ağırladı.

Konak Belediyesi’nin Tarım ve Orman Bakanlığından 29 yıllığına kiraladığı, inşa ve yeniden düzenleme yaparak kente kazandırdığı Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı, Konaklıların yeni eğlence ve dinlenme merkezi oldu. 80 dönüm alan üzerine kurulu, eşsiz körfez manzarası ile vatandaşlara kapılarını açan Aydın Erten Rekreasyon Alanı, Macera Parkı ve Macera Kafe ile ziyaretçilerine kentin içinde eşsiz bir eğlence ve dinlenme olanağı sağlıyor.

Macera Parkı’na yoğun ilgi

Her yaştan ziyaretçiye alternatif eğlenme ve serbest zaman geçirme imkanı sunan Macera Parkı, ağustos ayının ilk üç haftasında 2 bin 600 macera tutkununu ağırladı. Trambolin, zip line, dev salıncak, büyük ip parkuru, küçük ip parkuru, tüfek atış poligonu ve zip coaster ile her yaş grubuna hitap eden Macera Parkı’nda güvenlik kurallarının tam ve doğru biçimde uygulanabilmesi için uyarı levhaları ile bilgilendirme yapılırken, görevli personel ve eğitmenler de Macera Parkı’nda bulunan ziyaretçilere yardımcı oluyor.

Macera Kafe, yeni lezzet durağı

Gün boyu ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda ateşsiz mangal yapma olanağının yanında isteyen vatandaşların yararlanabileceği bir de kafeterya bulunuyor. Kahvaltı ve gün boyu yiyecek-içecek servisinin yapıldığı Macera Kafe, uygun fiyat ve lezzet bakımından ziyaretçiler tarafından tercih ediliyor. Self servis hizmet veren Macera Kafe’de özellikle hafta sonları serpme kahvaltı büyük ilgi görüyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
436 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
589 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
358 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu