Anasayfa > Haberler > 23 Nisan’ı Eğlenceli, Mini Bilgi Yarışmasıyla Kutluyoruz

23 Nisan’ı Eğlenceli, Mini Bilgi Yarışmasıyla Kutluyoruz

19 Nisan 2021 Tarihinde Eklendi 141 Kez Okundu

Konak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında mini bilgi yarışması düzenliyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 23 Nisan.

Konak Belediyesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla eğlenceli, mini bir bilgi yarışması düzenliyor. Yarışmaya, ilköğretim okulu 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri katılabilecek. 8 sorudan oluşan yarışma ’ya Konak Belediyesi’nin resmi mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilecek. Kendilerine yöneltilen sekiz soruyu yanıtlayan ve puan sıralamasında ilk 50'ye giren çocukları sürpriz hediyeler bekliyor.

Son başvuruları 23 Nisan 2021 Cuma gününe kadar devam edecek olan yarışmaya katılmak için Konak Belediyesi’nin resmi mobil uygulamasına Google Play Store veya App Store üzerinden ulaşılabilir.