Anasayfa > Haberler > Selden Etkilenen Vatandaşa İkram ve Hijyen Desteği

Selden Etkilenen Vatandaşa İkram ve Hijyen Desteği

03 Şubat 2021 Tarihinde Eklendi 173 Kez Okundu

Konak Belediyesi, kuvvetli sağanak yağışlardan en çok etkilenen mahallelerde, sel felaketi yüzünden evlerine ve işyerlerine giremeyen vatandaşlar için çorba ve pilav ikramı yaptı.

Konak Belediyesi, yaşanan kuvvetli yağış ve sel baskınları sebebiyle Konak’ın farklı bölgelerinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için tüm ekipleri ile sahada yer aldı. Belediyenin teknik ekipleri sel sebebiyle oluşan sorunlara müdahale ederken, mobil ikram araçları da evlerine ve işyerlerine giremeyen vatandaşlar için gün boyu hizmet verdi. Özellikle yağıştan en çok etkilenen Veziarağa, Ferahlı ve Lale Mahalleleri başta olmak üzere beş bölgede mobil ikram araçları ile çorba ve pilav ikramı yapıldı. İkram ekipleri Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı ve Hatay Nokta metro istasyonu önünde de gün boyu çorba ve pilav ikramına devam etti. Öte yandan esnafa içinde dezenfektan, maske ve eldiven gibi malzemelerin yer aldığı hijyen paketi dağıtıldı. Tüm gün sahada olan ve su baskınları yaşanan noktalarda hem teknik çalışmaları takip eden hem de vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Bugün bir afet yaşadık. Selden etkilenen vatandaşımıza ve esnafımıza, hepimize geçmiş olsun. Tüm ekiplerimiz ve iş makinelerimiz ile sahadayız. Evine, işyerine giremeyen vatandaşımızın yaşadığı mağduriyeti bir nebze olsun gidermek için ikram ekiplerimizi görevlendirdik. Bu felaketin de hep birlikte üstesinden geleceğiz” dedi.