KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur, Çok Çalışacağız Vatandaşı Memnun Edeceğiz

Batur, Çok Çalışacağız Vatandaşı Memnun Edeceğiz

17 Temmuz 2021 Tarihinde Eklendi 588 Kez Okundu

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına devam eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sahada görev yapan çalışanları ile bayramlaştı. Toplu sözleşme sürecinde, emekçilere verdikleri tüm sözleri tuttuklarını belirten Batur, “Çok çalışacağız, vatandaşı memnun edeceğiz” dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hizmet binalarında görev yapan memurlarla bayramlaşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramlaşma programına sahada görev yapan çalışanları ile devam etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan emekçilerle bir araya gelen Başkan Batur, aileleriyle birlikte tüm çalışanlarına iyi bayramlar dileklerinde bulundu.Konak Belediyesi’nde örgütlü Disk’e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şube yöneticileri ile sendikanın işyeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı. Toplu Sözleşme görüşmeleri sürecinde gösterdiği olumlu yaklaşım nedeniyle sendika temsilcileri Başkan Batur’a teşekkürlerini iletirken, hiçbir emekçiyi diğerinden ayırmadığı için ve Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu’nu sözde değil gerçekten önemsediği için de ayrıca teşekkürlerini ilettiler. Törende emekçilere seslenen Başkan Batur, Toplu Sözleşme görüşmeleri sürecinde,emekçi kardeşlerine verdikleri tüm sözleri tuttuklarını belirterek sendika yöneticileri ile masa başında her şeyi çözdüklerini söyledi.

Batur, İktidarın yolu, yerel yönetimlerden geçer

Yaptıkları Toplu Sözleşmede, sendika ile olumlu, birbirlerini dinleyerek, anlayarak hareket ettiklerini belirten Başkan Batur, "Sendika Şube Yöneticisi arkadaşlarımızla masa başında her şeyi çözdük. Bundan sonra top sizde, iyi çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, vatandaşı memnun edeceğiz.  İktidarın yolu, yerel yönetimlerden geçer arkadaşlar. Sizlere ve bizlere çok büyük görev düşüyor. Her şey güzel olacak, biraz daha fazla çalışacağız, mücadele edeceğiz ve bu mücadelenin sonunda bu ülkenin artık ufku değişecek, yaşam tarzı değişecek ve en önemlisi de bu ülkeye hak, hukuk, adalet, demokrasi gelecek, buna bütün kalbimle inanıyorum” diye konuştu. Başkan Batur, tüm emekçilerin Kurban Bayramı’nı kutlarken, aileleri ile birlikte daha nice bayramlara ulaşmaları temennisinde bulundu.

Bayramlaşma töreninin ardından Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Yenişehir’de bulunan hizmet binasında Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen yemeğe,Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk servis tabağını kendisi hazırlayarak belediye çalışanına ikram etti.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
580 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu