Sağlık Hizmetleri
Anasayfa > Sağlık Hi̇zmetleri̇ > Gönüllü Danışmanlık ve Anonim HIV Test Merkezi

Merkezimizde HIV enfeksiyonu ve AIDS hastalığı ile mücadele kapsamında; risk altındaki kişilere sosyal güvence koşulu aranmadan, kimlik bilgisi paylaşmadan, ücretsiz ve anonim şekilde cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar ve korunma yolları hakkında danışmanlık hizmeti verilmekte, HIV, Hepatit B, Hepatit C ve Sifiliz (Frengi) enfeksiyonlarına yönelik test hizmeti verilmektedir. Merkezimiz hafta içi her gün 09.00 – 17.00 saatleri arasında randevulu hizmet vermektedir.

Kendinizi HIV/AIDS açısından risk altında hissediyorsanız, danışmanlık ve ücretsiz test yaptırmak için 0232 484 22 91 nolu telefondan randevu alarak belediyemiz Gönüllü Danışmanlık ve Anonim Test Merkezi’ne başvurabilirsiniz.

Bu hizmet Konak Belediyesi ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülmektedir.

Adres: Selçuk Mahallesi İkiçeşmelik Caddesi 676. sok. (Cici park içi yolu) no:5 Konak / İzmir