Anasayfa > Haberler > Ödüllü Yarışma İçin Son Hafta

Ödüllü Yarışma İçin Son Hafta

17 Şubat 2021 Tarihinde Eklendi 522 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nin düzenlediği “Konak’ta Yaşam” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışmasına katılım için son gün 22 Şubat.

İzmir’in kalbi Konak’ın güzelliklerini, günümüze uzanan tarihi değerlerini ve Konak’ta yaşamın eşsiz anlarını fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirecek “Konak’ta Yaşam Ulusal Fotoğraf Yarışması”na katılım için son haftaya girildi. 1 Ocak 2020 tarihinde başlayan, son katılım tarihi ise pandemi kısıtlamaları nedeniyle ertelenen yarışmada son gün 22 Şubat 2021 olarak belirlendi. Konak’ta son iki yılda çekilmiş en güzel fotoğrafların yarışacağı “Konak’ta Yaşam” Ulusal Fotoğraf Yarışmasında Birincilik Ödülü 7.500 TL,  İkincilik Ödülü 5.000 TL ve Üçüncülük Ödülü 2.500 TL olarak belirlendi. Yarışmada Mansiyon Ödülü kazanan üç eser 1000’er TL, Jüri Özel Ödülüne layık bulunan eser ise 750 TL alacak. Sergilenmeye değer bulunan 60 eser de 250’şer TL ödül almaya hak kazanacak.

Yarışmaya katılım web sitesi ve mobil uygulama üzerinden

Yarışmaya katılacak fotoğrafların, son iki yıl içerisinde Konak ilçe sınırları içerisinde çekilmiş ve daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekiyor. Adayların en çok beş adet fotoğraf ile katılabilecekleri yarışmaya katılım ise Konak Belediyesi resmi web sitesi www.konak.bel.tr veya resmi mobil uygulaması üzerinden yapılıyor.

Konak’ta Yaşam Ulusal Fotoğraf Yarışması şartnamesi için link:

Konak’ta Yaşam Ulusal Fotoğraf Yarışması katılım formu ve başvuru için link: