KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur Meclis Üyeleriyle Sahadaydı

Başkan Batur Meclis Üyeleriyle Sahadaydı

18 Haziran 2021 Tarihinde Eklendi 510 Kez Okundu

Projeler meclis üyelerine tanıtıldı

Konak Belediyesi’nin pandemiye rağmen tamamlama aşamasına getirdiği yatırımları açılış öncesi CHP’li ve İyi Parti’li meclis üyeleriyle birlikte yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Biz gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Bu dayanışmadan kazanan Konak olacak” dedi. Batur önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyeleri için de bir inceleme gezisi düzenleyecek.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Millet İttifakı’ndan meclis üyeleriyle birlikte belediyenin kentte açılış aşamasına getirdiği yatırımları ile yapımını sürdürdüğü projeleri yerinde inceledi. Konak Bilim Merkezi, Gültepe Spor Kompleksi ile Toros Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek ayrıntılı bilgiler alan heyet, yapılan çalışmalarda gelinen aşamaları kontrol etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un, belediyenin şehrin farklı noktalarında yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek üzere düzenlediği inceleme gezisine CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da eşlik etti. Belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu gezide ilk durak Çınarlı Rekreasyon Alanı içinde bulunan ve ilk harcı geçtiğimiz 4 Haziran’da Başkan Batur tarafından atılan Konak Bilim Merkezi oldu. Meclis üyeleri çalışmaları yakından incelerken, Başkan Batur da projeyi çok önemsediklerinin altını çizdi. Batur, çocukları gök ve uzay bilimleriyle tanıştıracak planetaryumun, Bilim Merkezi’nin üzerine kubbe şeklinde monte edileceğini hatırlatarak, duyduğu heyecanı meclis üyeleriyle paylaştı.

Açılışlar yakın

Başkan Batur ile beraberindeki heyet, daha sonra yapımı tamamlanma aşamasına getirilen Gültepe Spor Kompleksi’ni inceledi. Batur, çalışmalarla ilgili brifing verilen meclis üyelerine, Gültepe Spor Kompleksi’nin bölgenin kaderini değiştirecek bir sosyal yaşam alanı olduğunu söyledi. Heyetin son durağı ise Toros Sosyal Tesisleri oldu. Tesisin kapalı pazaryerinin bölge halkına hizmet vermeye başladığını anlatan Batur, çok amaçlı planlanan tesisin pandemi nedeniyle henüz tam kapasite kullanıma açılamadığına işaret etti. Batur, her iki tesisi bölgeye kazandırmış olmanın, yakında yapılacak açılışların heyecanını da meclis üyeleriyle paylaştı.

Projelerin getirildiği aşamalarla ilgili ayrıntılı bilgiler alan heyet de, yapılan çalışmalara tam not verdi. Yatırımların Konak için önemine dikkat çeken heyet üyeleri, çalışmaların pandemiye rağmen aksatılmadan sürdürüldüğüne dikkat çekti.

“Gücümüzü birbirimizden alıyoruz”

İnceleme gezisini değerlendiren Başkan Batur, “Meclis üyelerimizle birlikte yatırımlarımızı, çalışmalarda geldiğimiz aşamaları yerinde incelemek istedik. Meclis üyelerimiz zaten her çalışmamızı aşama aşama takip ediyor. Kendileri de zaman zaman sahada incelemelerde bulunuyor. Ben zaten sürekli sahadayım. Bu gezide de hem çalışmalarımızın, projelerimizin geldiği son etapları meclis üyelerimize anlatmış hem de şehrimize kazandırdığımız tesislerimizin heyecanını paylaşmış olduk. Açılış için gün saydığımız projelerimiz var ki, onları da kontrol ettik. Biz gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Tek derdimiz Konak’a hizmet. Bu amaçla ve bu dayanışmayla daha birçok adım atacak, ilçemize birçok tesis kazandıracağız. Bu dayanışmadan kazanan Konak olacak” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, önümüzdeki günlerde aynı inceleme gezisini Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyeleri için de düzenleyecek.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
429 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
578 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu